PANEL BERGALUR/ FLUTED PANEL

Assalamualaikum semua

Dalam blog kali ini kami nak berkongsi tentang jenis pintu Panel Bergalur/ Fluted Panel dalam Bahasa english nya. Genis pintu seperti ini terkenal di negara luar. Rekaan seperti ini terkenal kerana ia kelihatan modern dan mewah.

Panel bergalur/ fluted wood panels Ia mempunyai kemasan kayu semula jadi dan mempunyai reka bentuk linear atau menegak. Kebiasaannya ia meniru rupa kayu semula jadi. Bahan di mana ia dibuat juga tahan terhadap air, acuan, dan anai-anai.

Panel bergalur/ fluted wood panels juga sangat popular, dibandingkan dengan jenis Panel hiasan dinding yang lain. Panel bergalur/ fluted wood panels membuatkan ruangan rumah kelihatan menarik dan luas

Panel bergalur/ fluted wood panels boleh direka menjadi, kabinet dapur, kabinet tv, hiasan dinding rumah, make up kabinet, wardrobe dan perabot-perabot hiasan rumah lain. Rekaan yang paling popular adalah kabinet tv atau wardrobe.

Pembaca boleh design dapur, bilik, atau ruang tamu dengan menggunakan Panel bergalur/ fluted wood panels dengan kami, anda boleh menghubungi kami di talian yang kami sediakan di bawah

Mengapa kami mengeshorkan rekaan ini kepada anda, kerana rekaan ini sangat popular di luar Malaysia dan kurang popular di Malaysia kerana kurang diketahui ramai orang di Malaysia. Rekaan menggunakan Panel bergalur/ fluted wood panels akan memberikan ruang dalam rumah kelihatan modern, elegant dan mewah, dengan campuran warna yang digunakan akan membuatkan rekaan menggunakan Panel bergalur/ fluted wood panels lebih menarik.

Kepada pembaca blog yang ingin menukar kabinet dapur dan lain laian, atau dalam process untuk masuk rumah baru, jom whatsapp team designer kami untuk bertanyakan maklumat lebih lanjut berkenakaan hiasan ruang rumah menggunakan Panel bergalur/ fluted wood panels dari segi baget, material dan warna, atau cadangan design yang anda ingin kami cadangkan kepada anda juga amat kami alu-alukan.

Panel bergalur adalah serba boleh, ketahanannya terhadap sebarang bentuk kerosakan, air, anai-anai, dan acuan adalah luar biasa. Panel bergalur boleh dibeli mengikut panel bergantung pada saiz dinding yang anda mahu tutup dengannya. Ia juga sangat mudah untuk dipasang. Selain itu, panel bergalur datang dalam pelbagai warna dan tekstur, menjadikannya mudah untuk mencipta penampilan berbeza untuk dinding ciri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Salam sejahtera.
Apa kami boleh bantu?